TMW Maitsed | Tallinn Music Week
2-8 Aprill 2018 – Tallinn

TMW Maitsed

TMW valik mõnusamaid restorane ja kohvikuid ning festivali pop-up baar Disaini- ja arhitektuurigaleriis, mille menüü eest vastutab Renard Coffee Shop & RabaPeet. TMW Maitsed on iga toidusõbra unistus.

TMW Maitsed programm esitleb veerandsadat pealinna restorani ja kohvikut, toiduvalmistamise töötube ja koduõhtusööke mehhiklastega. Lisaks pop-up baarile leiab TMW restoranide valikust 25 söögi- ja joogipaika, mis pakuvad peakokkade poolt hoolikalt koostatud TMW erimenüüd ning soodustusi festivalipassi omanikele. Tutvu programmis osalevate restoranidega siin.

TMW Maitsed programmis osalevad söögi- ja joogipaigad:

Bekker Pagariäri
BlissTray PopUp
Bollywood
Fafa’s
Gotsu, Kyuhos’s Kitchen
KOKOMO röstikoda ja kohvipood
Klaus Kohvik / Vietnami Salv
Kohvik August
Kolm Sibulat
Korsten, Armastus & Hea toit
LEVI + Ristikeina kohvik
Leib Resto & Aed
MOON
Manna La Roosa
Monaco restoran
NOP
Parrot MiniBar
Renard Coffee Shop ja RabaPeet
Saku Gastro
Salt
SfääR Resto
Tabac
Taptap Tallinn
Tokumaru
Von Krahli Aed
Von Krahli Baar

ERIÕHTUSÖÖKIDE KAVA

Taco õhtu mehhiklastega
Kolmapäev, 4. aprill kell 19.30
Reede, 6. aprill kell 19.30

Koduõhtusöök Arina, Carlose, Eriku ja Leonardoga.

Asukoht: Kungla 22-1
Helista kui kohal: +372 504 3740

Hind: 15€

Korraldaja: Red Global MC Chapter Estonia

Korilase Köök: jätkusuutlik brantš
Laupäev, 7. aprill kell 11.00–13.00
Pühapäev, 8. aprill kell 11.00–13.00 ja 14.00–16.00

Menüü tooraine on 90% ulatuses pärit kohalikelt tootjatelt, kes sarnaselt Korilase Köögile evivad mahedat maailmavaadet. Kõike seda muidugi teatud piirangutega, kuna teatavasti oliivi- ja apelsinipuud meil ei kasva ning neid on põhjamaises kliimas keeruline asendada. Toidu valmistamisel lähtutakse tooraine säästlikust kasutamisest. Me ei koori peeti, järgi jäänud munakoortega rikastame peenramaal lume alt sulavat mulda ning kuivanud leiba ei viska ära, vaid röstime mõnusaks krõbedikuks. Lihtne ja loogiline – säästlik sulle, meile ja keskkonnale.

Asukoht: Magasini 13

Hind: 15€

„Saame tuttavaks!“ Süüria ja Aafrika toidu töötoad
Teisipäev, 3. aprill kell 17.30 – Aafrika toidu töötuba ja õhtusöök
Neljapäev, 5. aprill kell 17.30 – Süüria toidu töötuba ja õhtusöök

Asukoht: Balti Jaama Turu demoköök (Kopli 1)

“Saame tuttavaks!” on Eesti Pagulasabi, Johannes Mihkelsoni Keskuse ja Tartu rahvusvahelise maja ühisprojekt, mille jooksul korraldatakse 45 erinevat üritust üle kogu Eesti, kus kohtuvad rahvusvahelise kaitse saajad, Eestis elavad välismaalased ja kohalikud inimesed. Seekord on “Saame tuttavaks!” projekti meeskond otsustanud korraldada Tallinn Music Week’i raames koguni kaks erinevat eksootilise toidu töötuba. Töötubade osalejatel avaneb võimalus õppida selgeks kas Aafrika või Süüria retseptid, kokata koos ning seejärel mõnusas õhkkonnas valminud toitu süüa. Tule ja saa tuttavaks meie kokkadega — Süüriast pärit Alaa’ga ning Nigeeriast päris Sherif’iga.

Süüria toidu töötoas valmistame seekord kõikide lemmikuid — hummust ja baba ganoush’i, täidetud viinamarjalehti ehk dolma’t ning bulgur’it shakriya jogurtisupiga (supis on kanaliha, palun anna meile teada, kui oled taimetoitlane!). Kohvi või tee kõrvale saab nautida baklava’t ning katayif’it.

Aafrika toidu töötoas valmistame aafrikapäraseid ube, praetud jahubanaani, gizzart’i kanarooga, puff-puff maiustusi ning hibiskuse jooki zobo’t.

Kõik töötoas osalejad saavad kaasa valmid roogade retseptid, et midagi meelest ei läheks!

Üritus toimub inglise keeles, vajadusel aitavad meie vabatahtlikud töötuba eesti keelde tõlkida.

“Saame tuttavaks!” projekti kaasrahastavad Euroopa Liit Varjupaiga-, Rände- ja Integratsioonifondi kaudu ning EV Siseministeerium.

Töötoas osalemiseks:

Registreeri siin

Pane pealkirjaks Süüria või Aafrika ning kirjuta oma  ees-ja perekonnanimi
Osalemistasu ei küsita, võtame rõõmuga vastu 18 esimest reageerijat

Tutvu projektiga lähemalt

The capital of Estonia, a burgeoning food scene disproves the stereotypes surrounding Baltic food. A massive celebration of modern Estonian culture.

Merlin Jobst, Vice Munchies